Polering af gulve

Vi har i gennem tiden udført polering af gulve mange steder i landet og har derfor stor erfaring med dette. Vi ligger centralt i Jylland i Vejen, så vi har god mulighed for at komme rundt overalt i landet. 

Stenspecialisten udfører opgaver i hele Danmark, og du kan her på vores side se nogle af de steder vi har været. Desuden kører vi ud til både private og virksomheder.

En polering af gulve fra Stenspecialisten, giver dit gulv et helt nyt udtryk. Det kommer til at fremstå nyt og pænt, og bliver samtidig nemmere at vedligeholde i dagligdagen. Vi kan polere de fleste stengulve, og får gulvet til at se helt nye ud igen. 

Hos os får du en god service, og vi sikrer os altid at resultatet lever op til vores egen og kundens forventninger.

Hvis I ønsker tilbud på en polering af jeres ølandsflisegulv, da kontakt os gennem siden her eller på telefon 75 36 33 48. Vi glæder os til at høre fra jer. 

Hvad er en diamantpolering

En diamantpolering fra Stenspecialisten indebærer, at vi sliber gulvet med rondeller. Denne metode er desuden miljøvenlig, da vi ikke bruger nogen former for kemi. Behandlingen støver ikke, og gulvet kan betrædes straks efter udførelsen. Desuden så larmer vores maskiner ikke mere end en almindelig gulvvaskemaskine, så det er muligt at arbejde imens vi udfører poleringerne. 

Vores diamantpolering kræver ikke nogen efterbehandling. Det er derfor en engangsbehandling, og skulle gerne kunne holde i mange år. Metoden vi bruger kan benyttes på de fleste overflader så som: ølandsfliser, kalksten, marmor, linoleum, tegl og mange flere

Polering af gulve

Hos Stenspecialisten er vi altid klar til at hjælpe dig med din stengulve. Du kan ringe til os på 75 36 33 48 eller kontakt os via mail.