Polering af et marmorgulv

Vi har været i Sønderjylland hvor vi har foretaget polering af et marmorgulv fra 70’erne. Når vi udfører en polering af marmor, får gulvet nyt liv og bliver igen skønt at se på. Gulvet vil nu passe til en ny og moderne indretning, samtidig med at man bevarer et kvalitetsgulv. Vi har diamantpoleret både fliser, trapper og vinduesbænk så de fremstår som nye.

Gulvet på billederne herunder er et marmorsplitgulv. Det er blevet fint slebet og poleret op igen. Det giver rummene et helt anderledes lys, og gulvet fremstår rent og blankt. De er hermed også nemmer at rengøre i den daglige rengøring.

Ofte er de ældre gulve lavet af kvalitetsklinker, som kan være kostbare at erstatte med et nyt gulv. Derfor kan det betale sig at give gulvet en diamantpolering. Derved bevares et kvalitetsgulv, der passer perfekt til en moderne indretning.

Det er ideelt at udføre en diamantpolering på et stengulv af marmor og kalk- eller naturklinker. Gulvet kan komme til sin ret igen, selv efter mange års brug. De diamantpoleringer vi har udført har holdt i mange år.

Polering af et marmorgulv

Hos Stenspecialisten er vi altid klar til at hjælpe dig med polering af et marmorgulv. Du kan ringe til os på 75 36 33 48 eller kontakt os via mail.