Polering og slibning af ølandsfliser

Vi har været i Odense for at udføre en polering og slibning af ølandsfliser. En diamant polering fra Stenspecialisten giver gulvet et helt nyt udtryk og kommer til at se ud som nyt. Derudover bliver gulvet nemmere at rengøre og vedligeholde. Gulvet som ses nedenunder er blevet slebet og poleret op igen, hvilket får rummet til at fremstå rent og meget lysere.

Vi har ikke brugt nogen former for kemi og vores behandling er derfor natur venlig. Vi bruger rondeller med små diamanter på så der ikke kommer støv i hele dit hjem. Gulvet kan betrædes lige efter vi er færdige.  Vores behandling kræver ingen efterbehandling i form af polish eller andre kemiske midler. Det er derfor en engangs behandling, som gerne skulle holde i mange år. Vores polerings maskiner larmer desuden ikke mere end en gulvvaskemaskine, og det er derfor muligt at arbejde i mens poleringen er i gang. Dette gulv er omtrent 60 år gammelt og har nu fået nyt liv på grund af en diamant polering. Gulvest levetid er derfor blevet forlænget og fremstår også som nyt. Med hensyn til ølandsfliser kan vi udover poleringen udbedre småhuller og revner, så ølandsgulvet igen kommer til sin ret. 

Vi kører både ud til private og virksomheder.

Hvis I ønsker tilbud på en polering af jeres ølandsflise gulv, da kontakt os gennem siden her eller på telefon 75 36 33  48. Vi glæder os til at høre fra jer. 

Med en polering og slibning af ølandsfliser fra Stenspecialisten får du

Hos Stenspecialsiten har vi mange års erfaring i at polere gulve. Vi har bearbejdet utrolig mange ølandsfliser som var blevet slidte at se på.  Vi arbejder med gulvet til det får et flot og ensartet udtryk. Vores metode kan bruges på de fleste overflader så som: ølandsfliser, kalksten, marmor, linoleum, tegl og mange flere. Hos os møder du udover erfarne medarbejdere også personer der har service i højsædet så du får derfor få en god oplevelse hos Stenspecialisten.

Polering og slibning af ølandsfliser

Hos Stenspecialisten er vi altid klar til at hjælpe dig med polering og slibning. Du kan ringe til os på 75 36 33 48 eller kontakt os via mail.