Polering og slibning af stengulve

Vi udfører polering og slibning af stengulve med diamantpolering. Diamantpolering er en moderne teknologisk. Gulvtyper hvor en diamantpolering kan udføres med succes er blandt andet:

  • Kalkstensgulve
  • Naturstensgulve
  • Ølandsgulve
  • Betongulve
  • Travertin
  • Terrazzogulve og mange flere typer.

Derudover kan diamantpoleringen udføres på linoleumsgulve og mange forskellige trægulve.

Den bedste renoveringsmetode – polering og slibning af stengulve

Når det drejer sig om polering af gulve er diamantpolering en naturlig og miljøbevidst metode. Behandlingen udføres uden brug af kemi og den holder i mange år. Når gulvet har fået en diamantpolering “lyser” det hele rummet op. Det kan være med til at give en besparelse i forhold til forbrug af lys. Derudover vil der være en besparelse på vedligehold i form af den daglige rengøring.

Med hensyn til ølandsfliser kan vi udover poleringen udbedre småhuller og revner, så ølandsgulvet igen kommer til sin ret. Vi har bearbejdet utrolig mange ølandsklinker som var blevet slidte at se på. Efter vores slibning og polering er gulvet igen blevet blankt og flot. Vi arbejder med gulvet til det får et flot og ensartet udtryk.

Efter mange års erfaring med renovering, slibning og polering af gulve har vi kompetencerne til at få selv ældre gulve til at skinne igen. På billederne herunder ses billeder af ældre ølandsgulve, som igen er blevet flotte.

Polering og slibning af stengulv

Hos Stenspecialisten er vi altid klar til at hjælpe dig med udbedring af riser. Du kan ringe til os på 75 36 33 48 eller kontakt os via mail.