Udbedring af ridser i Odense

Vi har været i Odense for at udføre en udbedring af ridser på et klinkegulv. Som du kan se på billederne herunder, så har vi fjernet ridserne og gulvet fremstår derfor nyt og pænt igen. Med vores diamantpolering får man et gulv, der står som om, det var nyt. Hvilket også gør gulvet nemmere at rengøre og vedligeholde i dagligdagen.

Gulvet som ses nedenunder er blevet slebet og poleret op igen, hvilket får rummet til at fremstå rent og meget lysere. Diamantpoleringen foregår uden brug af kemi. Det vil sige at metoden er miljøvenlig. Behandlingen støver heller ikke og gulvet kan betrædes straks efter udførelsen.

Stenspecialisten udfører opgaver i hele Danmark, senest har vi været i Odense for at udbedre ridser i et blankt stengulv. Vi fik fjernet ridserne, og gulvet fremstår nu pænt og nydeligt igen. Vi kan med vores metode få mange gulve til at fremstå som nye igen. Gulvet bliver en fornøjelse at holde i dagligdagen, da rengøringen af det bliver let. 

Med Stenspecialisten får du en god service, og vi sikrer os altid at resultatet lever op til vores egen og kundens forventninger. Kontakt os hvis I har et gulv, der trænger til at få et løft.

Vores polering kræver ikke nogen efterbehandling, og er derfor en engangsbehandling, som gerne skulle holde i mange år. Det er muligt at arbejde imens poleringen udføres, da vores maskiner ikke larmer mere end en gulvvaskemaskine.

Vi udfører diamantpolering af gulve både til private og til virksomheder.

Hvis I ønsker tilbud på en polering af jeres ølandsflise gulv, da kontakt os gennem siden her eller på telefon 75 36 33 48. Vi glæder os til at høre fra jer. 

Med en udbedring af ridser fra Stenspecialisten får du

Hos Stenspecialsiten har vi mange års erfaring med at polere gulve og udbedre ridser i gulvet. Vi har bearbejdet utrolig mange ølandsfliser, som var blevet slidte at se på. Vi arbejder med gulvet, til det får et flot og ensartet udtryk. Vores metode kan bruges på de fleste overflader så som: ølandsfliser, kalksten, marmor, linoleum, tegl og mange flere. Med Stenspecialisten får du en god service, og vi sikrer os altid at resultatet lever op til vores egen og kundens forventninger. Kontakt os hvis I har et gulv, der trænger til at få et løft.

Udbedring af ridser i Odense 

Hos Stenspecialisten er vi altid klar til at hjælpe dig med udbedring af riser. Du kan ringe til os på 75 36 33 48 eller kontakt os via mail.