Kontakt os gerne på 75 36 33 48 eller info@stenspecialisten.dk

Ofte stillede spørgsmål

En diamantpolering kan sammenlignes med havet der sliber stenene over mange år.

Vi bruger bare små diamanter i stedet og kan derfor øge processens hastighed. Derudover øger en diamantpolering holdbarheden af gulvet samt gør rengøring lettere.

Korrekt vedligeholdelse er nøglen til at forlænge levetiden på dine stenfliser. Vi anbefaler regelmæssig rengøring med rent vand samt et mildt universalrengøringsmiddel. Det er også vigtigt at undgå hårde kemikalier, der kan ætse stenens overflade. For specifikke vedligeholdelsesinstruktioner baseret på den type sten du har, besøg vores hjemmeside eller kontakt os direkte for personlig vejledning.

Levetiden på vores polerede gulve kan variere, afhængigt af materialet og hvor godt det vedligeholdes. Generelt kan polerede stengulve vare i flere årtier med korrekt vedligeholdelse og pleje. Vi tilbyder vejledning og anbefalinger til vedligeholdelse for at sikre, at dine gulve forbliver smukke og holdbare i mange år frem.

 1. Du kontakter os
  Udfyld formularen nederst på hjemmesiden, eller giv os uforpligtende kald.
 2. Vi laver en prøve
  Hvis det giver mening, kører vi hjem til dig og laver en gratis prøve.
 3. Du får et tilbud
  Helt uforpligtende, på den løsning vi mener passer til dit gulv og behov.
 4. Vi går i gang
  Dit gulv forvandles med vores diamantpolering indtil du er tilfreds.

Det er oftest meget mere omstændigt at få fjernet det gamle gulv og lagt nyt. Samt så er prisen på nyt gulv også højere end en diamantpolering fra os.

Prisen på vores ydelser varierer afhængigt af flere faktorer, herunder materialetype, projektets omfang, og eventuelle specielle designkrav.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger for at møde vores kunders unikke behov og budgetter. For et detaljeret prisoverslag, opfordrer vi dig til at kontakte os direkte eller udfylde en forespørgselsformular på vores hjemmeside med detaljer om dit projekt.

Ja, hos Stenspecialisten er kundetilfredshed vores højeste prioritet. Vi tilbyder en tilfredshedsgaranti på alle vores produkter og installationsydelser. Hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med det leverede arbejde, beder vi dig kontakte os omgående, så vi kan rette op på eventuelle problemer. Vores mål er at sikre, at du er 100% tilfreds med dit køb og den service, du har modtaget.