Kontakt os gerne på 75 36 33 48 eller info@stenspecialisten.dk

Erhverv

Stenspecialisten: Din pålidelige partner i stenpolering og professionelt gulvarbejde.

Stenspecialisten diamantpolerer også gulve for erhverv.
Vi har stor erfaring med behandling af mange former for stengulve, der i blandt også linoleum og tæpper.
Vi tilbyder her en økonomisk metode til behandling af stengulve. Kontakt os og hør mere

Stenspecialisten

Hvorfor vælge Stenspecialisten?

Stenspecialisten har mange års erfaring med at diamantpolere og behandle gulve i mange forskellige materialer. Vi arbejder med de fleste stengulve samt linoleum og tæpper. Vores erfaring viser at behandlingen af et stengulv kan løfte et helt rum. Simpelthen fordi lys indfaldet og poleringen lyser hele rummet op. Vores behandling af et gulv gør det daglige vedligehold og rengøringen nemmere. Vi har erfaring med at poleringen af eksempelvis ølandsfliser holder i mange år og kræver ikke nogen efter behandling som f.eks polish.

Vi har mange års erfaring...

Vi har blandt andet været i Kvickly Vejen og diamantpolere deres gulv, samt udbedring af huller. På billederne i siden ses før og efter en diamantpolering fra Stenspecialisten.

Du kan desuden se flere steder vi har været under menupunktet Kundecases eller ved at trykke her

Diamantpolering Kvickly Vejen
Før
Diamantpolering Kvickly Vejen
Efter

Hvad kræver det af kunden?

Eftersom vores behandling ikke skaber store støjgener kan der sagtens arbejdes i mens vi kører med vores maskiner. Vi bruger desuden kun vand, som bliver suget op så snart vi er færdige, og gulvet kan derfor bruges som normalt så snart vi har diamantpoleret gulvet. 

Ingen Kemi

Ved diamantslibningen og poleringen bruges ingen former for kemi. Stenspecialisten arbejder med stenen og får det bedste frem i den, ved en naturlig metode.

Langtidsholdbart

Det er vores erfaring at en diamantpolering holder i mange år – selv på områder med megen trafik. Gulvet skal blot vedligeholdes ved daglig rengøring. Gulvet står flot i mange år efter en diamantslibning.

20 års erfaring

Vores kunder er meget glade for denne metode, og vi får utrolig gode tilbagemeldinger. Vi har konstateret at behandlingen holder i mange år.

Naturligt og miljøvenligt

Vi er stolte af at vores behandling er natur og miljøvenligt.