Kontakt os gerne på 93 20 08 71 eller info@stenspecialisten.dk

Stenspecialisten

Gør stenene til stjernerne i dit hjem!

Vi er eksperter i diamantpolering og slibning af stengulve. Hvis I har et gulv der trænger til nyt liv, kontakt os allerede i dag.

Ingen Kemi

Ved diamantslibningen og poleringen bruges ingen former for kemi. Vejen Rengøring arbejder med naturstenen og får det bedste frem i stenen, ved en naturlig metode.

Langtidsholdbart

Det er vores erfaring at en diamantpolering holder i mange år – selv på områder med megen trafik. Gulvet skal blot vedligeholdes ved daglig rengøring. Gulvet står flot i mange år efter en diamantslibning.

20 års erfaring

Vores kunder er meget glade for denne metode, og vi får utrolig gode tilbagemeldinger. Vi har konstateret at behandlingen holder i mange år.

Naturligt og miljøvenligt

Vi er stolte af at vores behandling er natur og miljøvenligt.

Vi har mange års erfaring...

Vejen Rengøring har mange års erfaring med at forskønne og behandle gulve i mange forskellige materialer. Vi arbejder med ølandsfliser, kalksten, marmor, linoleum, tegl og meget mere. Vores erfaring viser at behandlingen af et stengulv kan løfte et helt rum, en hall, indgang eller stue. Simpelthen fordi lysindfaldet og poleringen lyser hele rummet op. Den rigtige behandling af et gulv gør det daglige vedligehold meget nemmere, og arbejdet med at rengøre og vedligeholde gulvet vil være nemmere. Vi har erfaring med at poleringen af eksempelvis ølandsfliser holder i mange år.

Stenspecialisten

Nyheder

The current query has no posts. Please make sure you have published items matching your query.

Vi diamantpolerer alle typer af gulve.

Ølandsfliser, teracotta klinker, linoleum eller olieret trægulv. Vi kan polere mange typer af gulve. Kontakt os og få et et tilbud,

Vi har været rigtig godt tilfredse med Vejen Rengørings behandling af vores gulve. Det er blevet rigtig flot. Det har også givet os besparelser mht. belysning, da gulvet efter diamantpoleringen er med til at lyse hele butikken op.

– Søren, Rema 1000, Vejen

Stenspecialistens Galleri

Igennem tiden har vi haft rigtig mange projekter, hvor vi har løftet gulvopgaven, der har bridraget positivt til et bedre look af hele bygningen.
Diamantpolering og slibning af stengulve

Vores mission

Vi ønsker at udføre en behandling med diamantpolering og slibning af stengulve i hele Danmark. Den rette behandling kan give et gammelt stengulv nyt liv og glød, og være med til at bære skønheden ved et rum.