Kontakt os gerne på 75 36 33 48 eller info@stenspecialisten.dk

Kundecases

Polering og slibning af ølandsfliser i Odense

Vi har været i Odense for at udføre en polering og slibning af ølandsfliser. En diamant polering fra Stenspecialisten giver gulvet et helt nyt udtryk og kommer til at se ud som nyt. Derudover bliver gulvet nemmere at rengøre og vedligeholde. Gulvet som ses nedenunder er blevet slebet og poleret op igen, hvilket får rummet til at fremstå rent og meget lysere.

Vi har ikke brugt nogen former for kemi og vores behandling er derfor natur venlig. Vi bruger rondeller med små diamanter på så der ikke kommer støv i hele dit hjem. Gulvet kan betrædes lige efter vi er færdige.  Vores behandling kræver ingen efterbehandling i form af polish eller andre kemiske midler. Det er derfor en engangs behandling, som gerne skulle holde i mange år. Vores polerings maskiner larmer desuden ikke mere end en gulvvaskemaskine, og det er derfor muligt at arbejde i mens poleringen er i gang. Dette gulv er omtrent 60 år gammelt og har nu fået nyt liv på grund af en diamant polering. Gulvest levetid er derfor blevet forlænget og fremstår også som nyt. Med hensyn til ølandsfliser kan vi udover poleringen udbedre småhuller og revner, så ølandsgulvet igen kommer til sin ret. 

Vi kører både ud til private og virksomheder

Hvis I ønsker tilbud på en polering af jeres ølandsflise gulv, da kontakt os gennem siden her eller på telefon 75 36 33  48. Vi glæder os til at høre fra jer. 

Horsens Museum diamant polering af ølandsfliser

Vi har været forbi Horsens Kunstmuseum for at polere deres fliser og trappe. Museets gulve fik den renhed og et smukt udtryk, der understøtter rummene. Gulvene på museet skulle have en medium glans, så gulvene ikke skinnede for meget.

Her er nogle før og efter billeder.

Ølandsfliser i Badeværelse

Vi har været på Sjælland og lave disse ølandsfliser. Når vi er færdige med en behandling, så står stenen 100% naturligt uden brug af kemiske behandlinger. Ølandsfliser bliver brugt mange steder, hvor det giver rummet et klassisk smuk udtryk. Ved en diamantpolering arbejder vi med stenens naturlighed, og polerer den op så den får en utrolig smuk glans. Vi fraråder l brug af nano og polish!

Ølandsfliser på Fanø

Vi har været på Fanø, hvor vi har rengjort og renoveret ølandsfliser i et ældre hus. Her ønskede man at bevare de smukke originale fliser, så vi har poleret dem op, så de fremstår som nye. Ølandsfliser er et klassisk gul, der er benyttet i mange huse, herregårde, slotte, kirker. Det er en klassisk smuk sten, der giver ethvert rum et smukt udseende.

Diamant polering af linoleumsgulve

Vi polerer også linoleumsgulve. En diamanpolering som gør gulvene flotte og gør dem nemmere at vedligeholde og rengøre i dagligdagen.

Diamantpolering af ølandsfliser

Det gulv er i en opholdsstue. Rummet har fået et helt nyt udseende efter at gulvet er blevet diamantpoleret. På dette gulv var der en gammel polish på i flere lag, som vi var nødt til at skrabe af, inden vi kunne diamantpolere ølandsfliserne. Vi anbefaler kraftigt, at man aldrig bruger polish eller nano til sine ølandsfliser. Kontakt os gennem siden her, hvis I ønsker at høre mere om vores naturlige behandling, som man på det nærmeste kan sige er økologisk, da vi kun sliber med vand og diamanter.

Polering og oliering af fyrstavgulv

Vi udfører også polering og oliering af specialgulve som eksempelvis stavgulve. På billedet ses et eksempel på hvordan et trægulv vedligeholdes med en årlig oliering og polering. Det gulv har et såkaldt stigemønster og er utrolig smukt.

Diamantpolering af ølandsfliser på Sjælland

Vi har udført diamantpolering af nye ølandsfliser på Sjælland. Her er et før og efter billede af en bruseniche, hvor kalken er fjernet og fliserne er igen som nye. Diamantpolering af ølandsfliser resulterer i en stærk overflade, der nærmest kan blive så blank som man ønsker det.

Diamant polering af ølandsfliser i København

Vi har været i København og polere ølandsfliser op så de ser helt nye ud. Ølandsfliserne  får også en modstandsdygtig overflade. Vi har ikke brugt nogen former for kemi.